Onze gewaardeerde secretariaatsmedewerker Ans Baaij heeft aan het locatieteam en het parochiebestuur laten weten dat zij per 1 januari 2025 van haar pensioen wil gaan genieten.
In de aanloop naar dat moment heeft ze aangegeven minder uren te willen gaan maken, om het zo voor de organisatie mogelijk te maken een opvolger gedegen
in te werken.
Om die reden heeft het locatieteam een functieprofiel en taak- en functieomschrijving opgesteld en gaat de onderstaande advertentie op verschillende media worden geplaatst. Wij hopen om per 1 juli van dit jaar een opvolger in dienst te kunnen nemen.

Ben jij de steun van al onze vrijwilligers?

Voor de RK Mariakerk zoeken wij per 1 juli 2023 een

Office medewerker m/v

(12 tot 24 uur per week)

De R.K. Mariakerk is onderdeel van de parochie van de H. Drieëenheid. In onze kerk worden de werkzaamheden vooral door vrijwilligers gedaan. Het is dan fijn om een office medewerker m/v te hebben die als spin in het web sturing kan geven aan onze gewaardeerde vrijwilligers en ondersteuning kan bieden aan het pastorale team.
Onze huidige functionaris is over enige tijd pensioengerechtigd en heeft aangegeven in de aanloop naar het pensioen minder uren te willen gaan maken, om zodoende een opvolger geleidelijk te kunnen inwerken. Daarmee is de continuïteit voor de organisatie gewaarborgd.

Onze office support medewerker heeft een werkplek in het Pastoraal centrum aan de Brinklaan in Bussum. In deze functie moet je zelfstandig kunnen werken en beschik je over een pro actieve werkhouding. Naast een salaris overeenkomstig de functie- en de beloningscriteria van het Bisdom, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en werken in een dynamische omgeving, bieden wij je een werkplek met een veel vrijheid.

Functie-eisen

  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • vaktechnische kennis van de procedurele en administratieve organisatie;
  • vaardigheid in het tekstverwerken met de computer, het notuleren van vergaderingen, het uitwerken van de notulen en het naar eigen inzicht concipiëren van brieven;
  • kennis van het Office-pakket;
  • vaardigheid in het toegankelijk maken en bijhouden van archieven en werkdossiers;
  • vaardigheid in het te woord staan van derden voor het maken en af houden van afspraken.
  • affiniteit met het christelijke geloof.

Uw schriftelijke reactie, voorzien van uw CV, kunt u binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie richten aan bestuur@h-drieeenheid.nl.

De uitgebreide taak- en functieomschrijving is via de knoppen hiernaast te openen. Voor meer informatie over de functie: 035 – 693 1591