The Passion 2020

Bussum, Mariakerk

The Passion 2020 GM

In 2020 willen de jongeren in Bussum, gemeente Gooise Meren, een eigen invulling geven aan The Passion, zoals die elk jaar op initiatief van EO, KRO en NCRV wordt uitgezonden. Het doel is om gelovige jongeren bijeen te brengen en de jongeren zelf de opzet te maken, uiteraard geïnspireerd op reeds bekende uitvoeringen. Het project biedt jongeren de kans om samen met geloven bezig te zijn, maar ook met andere hobby’s zoals organiseren van events, toneelspelen, muziek maken etc.

Een hele bijzondere ervaring

Meedoen aan het project The Passion 2020 geeft je een heel bijzondere ervaring op verschillende vlakken. Jonge mensen zijn op zoek naar spirituele zaken en inhoudelijk is het project een hele goede gelegenheid om met generatiegenoten te discussiëren over geloven, wat er is tussen hemel en aarde, de rol van het passieverhaal en wat geloven betekent voor mensen.
Het is ook het ervaren van samen werken naar een doel: de uitvoering. De weg daar naar toe wordt vanuit de groep zelf uitgestippeld. Uiteraard zullen er ook een aantal professionals worden ingeschakeld om jullie te helpen waar dat nodig is.
In het project kun je al je creativiteit kwijt. Of het nu is in het plannen en organiseren, in het schrijven van scripts, in het zoeken naar songs die passen bij de inhoud van het verhaal, in het zingen en acteren in de uitvoering van The Passion of een rol in de techniek. Denk maar eens aan licht en geluid, maar ook aan videoproductie op verschillende locaties.
Misschien wil je liever je muzikale talent benutten en deel uitmaken van de band die de gekozen nummers gaat vertolken. Er zijn heel veel mensen nodig en als je denkt dat er een rol voor jou is weggelegd in dit project, meld je dan vooral aan!

Aanmeldingsformulier

Doe jij mee aan The Passion 2020 in de Mariakerk? Wij zijn op zoek naar mensen die mee willen denken, mee willen bouwen en mee willen spelen in The Passion 2020. Spreekt het jou aan? Meld je dan door onderstaand je gegevens in te vullen. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang van het project en uitgenodigd om deel te nemen aan de voorbereidende gesprekken.

Als je nog geen 16 jaar oud bent, zal er aan jouw ouder(s) toestemming moeten worden gevraagd zodat je deel kunt nemen aan het project en wij jouw gegevens mogen vastleggen ten behoeve van het project. In de aanloop naar het project zal aan (een van) je ouders worden gevraagd om toestemming te verlenen.
 
Vergeet niet om voor verzending het rekensommetje in te vullen. Daarmee geef je aan geen robot te zijn en wordt jouw formulier veilig verstuurd.

Doe jij mee?

Jouw belangstelling

Toestemming i.v.m. privacywetgeving

6 + 9 =

Waarom the Passion?

Waarom The Passion? The Passion 2020 is geïnitieerd vanuit de Mariakerk in Bussum, maar is niet per definitie een katholiek project. Ook niet katholieke jongeren die zich verbonden voelen met het thema zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Er is maar...

Lees meer

Vanuit de brainstormsessie die we als locatieteam hebben gehad is de idee geopperd om met jongeren, door jongeren en voor jongeren te kijken of het haalbaar is om “the Passion” in een Bussumse- cq Gooise Meren versie uit te voeren.Daar komt heel veel bij...

Lees meer