RESERVEREN VOOR DE VIERINGEN

Corona maatregel

reserveren Mariakerkreserveren Vituskerk

Reserveren

voor de eucharistieviering van a.s. zondag

Reserveren om naar de kerk te gaan? Het klinkt heel vreemd, want je bent altijd welkom in de kerken van de Parochie van de H-Drieëenheid. 

 

Als onze kerken na 1 juli de deuren weer openen, hebben we te maken met de maatregelen die door de regering zijn opgelegd in verband met de Corona pandemie. Reserveren is nodig, want er mogen maar 100 mensen in de kerk komen. Reserveren is ook nodig omdat in het geval van een Corona-besmetting de GGD een contact onderzoek moet kunnen doen. En dan moeten wij van de betreffende kerk kunnen opgeven wie er allemaal binnen waren.

 

Hieronder staan twee identieke formulieren. Voor elke kerk één. Vul het formulier wat onder de kerk van uw keuze staat in. De rekensom is ter beveiliging (bevestigt dat u geen robot bent). 

 

Vul het formulier a.u.b. compleet in. Reserveer tijdig, want de reserveringen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Uw reservering moet uiterlijk vrijdags om 12:00 uur binnen zijn. Mocht de kerk al vol zitten op het moment van uw reservering dan ontvangt u daar op vrijdagmiddag bericht over.

 

Reserveren voor meerdere personen.

 

Mensen die tot één huishouden behoren hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren. Reserveert u voor meerdere personen uit uw huishouden, dan geeft u van elke persoon de naam op.

Mariakerk Bussum, zondag 10:00 uur

Aantal personen waarvoor u reserveert

Nieuws Bulletin

8 + 6 =

Vituskerk Naarden, zondag 09:30 uur

Aantal personen waarvoor u reserveert

Nieuws Bulletin

12 + 14 =