M a r i a b o o d s c h a p

Veertiendaags mededelingenblad
van de R.K. Parochie van de Heilige Drieëenheid,
Locatie Mariakerk

Open Kerk is voorlopig gesloten ivm de Corona maatregelingen.

 

Aanmelden voor vieringen:

Om een plek te reserveren om de viering bij te wonen kunt u het parochiesecretariaat bellen op alle werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur met het tel.nr: 035-6931591.

De Bisschoppen hebben voor de grotere kerken enige versoepelingen aangegeven. De kerken mogen 15% van hun totale zitplaatsen gebruiken bij de vieringen. Voor de Mariakerk betekent dit dat er 90 parochianen naar de viering mogen komen. Voorlopig moeten we naam en telefoonnummer blijven vastleggen, dus aanmelding blijft wenselijk.

Wij brengen ook graag onder uw aandacht dat het belangrijk is dat u ruim van te voren aanwezig bent. Er zijn elke week 5 begeleiders in touw om alles soepel te laten verlopen. Zij stellen het op prijs om rustig aan de viering te beginnen. Ook voor de voorganger is het fijn als bij het begin van de viering iedereen op zijn plaats zit. Als u er om kwart voor elf bent is dat voor alle partijen prettig. We sluiten 5 min. voor de viering de deuren.

Voor parochianen die thuisblijven is er de mogelijkheid om toch de eucharistieviering vanuit de Mariakerk bij te wonen. Via de website www.kerkdienstgemist.nl kunt u de viering live bekijken. U kunt ook een van de vorige vieringen aanklikken.
De camera werkt met een aantal vooraf ingestelde posities.
U klikt eerst op ‘Noord-Holland’ in het beeld van Nederland, waarna u ‘Bussum’ kiest en daarna ‘Mariakerk’. Klik daarna op de viering naar keuze.
Dit kan op een computer, laptop, tablet en een smartphone/I-phone.

Kopij inleveren volgende Mariaboodschap uiterlijk: 29 juli 2021

 

Familieberichten

Familieberichten:Wij hebben afscheid moeten nemen van:Mevrouw Wil Rosa Gastaldo – van den Berg, Lange Heul 32 in Bussum. Zij is op 4 juli op 94 jarige leeftijd overleden. Haar uitvaart was 12 juli vanuit de Mariakerk.Mevrouw Ria Goedhart – Fakkeldij,...

Lees meer

Meetafelen / High Tea

Zondag 29 augustus van 15.00 – 17.00 uur: High Tea in de Sloep.We gaan weer beginnen! Wilt u deelnemen, meld u zich dan aan vóór 23 augustus, als volgt: Doe € 2,50 (graag gepast) in een dicht geplakte envelop,Schrijf op de envelop “High Tea” en uw naam en...

Lees meer

Gedicht

Nu de coronatijd langzaam op zijn einde loopt (??!!)  komt ook het kerkelijk leven weer tot leven. Het was een moeizame tijd, om zonder persoonlijk contact het vuur brandend  te houden. Menigeen heeft zich alleen gevoeld,  de  vertrouwde plek  van de...

Lees meer