De Communicatie in de Parochie

Hoe weet je nu…….? Het antwoord op alle vragen die bij parochianen of belangstellenden leven, moeten worden gegeven in de verschillende communicatievormen die de parochie rijk is.

Via de communicatiepagina geven we een beeld van de communicatiekanalen die er binnen de parochie beschikbaar zijn.

Wie maken onze communicatie?

Klankkleur. De redactie

Vormgeving KlankkleurDe redactie van de Klankkleur bestaat uit Peter Grol, Noud Lantman en Jeanine Peijnenburg. Kopij kan worden aangeleverd via klankkleur@h-drieeenheid.nl

Vormgeving van de Klankkleur

De Klankkleur wordt drukklaar gemaakt door de opmaakredactie, bestaande uit Karin Veen, Annelies Elfrink en Vincent Veen. Het drukwerk wordt verzorgd door “Drukwezen” , een groep vrijwilligers die onder regie van Erik en Jannie Ronteltap voor de productie van de Klankkleur zorgen.

De bezorging van de Klankkleur

Voor de bezorging van de Klankkleur heeft de parochie een grote groep vrijwilligers die, onder aanvoering van een (vrijwillige) hoofdbezorger, ervoor zorg dragen dat de Klankkleur kort na verschijning bij de parochianen op de deurmat ligt.

Wilt u de Klankkleur ook ontvangen? Stuur dan een email naar secretariaat@h-drieeenheid.nl. Aan abonnees die niet bijdragen via de jaarlijkse actie Kerkbalans wordt een bijdrage in de kosten van € 10,00 per jaar gevraagd.

De website

De website is in eigen beheer ontwikkeld. De webmasters zijn Noud Lantman en Huub Baaij. Samen met het parochisecretariaat zorgen zij ervoor dat de content op een juiste wijze op het internet bereikbaar is.

Wilt u meewerken?

Het werk in de parochie wordt vooral door vrijwilligers gedaan. Wilt u meewerken als bezorgen, of misschien op een andere manier, laat dat dan weten aan het secretariaat. Wij hebben grote waardering voor al die mensen die in de parochie werkzwwm zijn.

Contact