HERDENKINGSCONCERT za. 4 mei | 20. 45 uur – NIELS DE KLERK

Na de herdenkingsdienst op zaterdag 4 mei om 19.00 uur in de Wilhelminakerk te Bussum en de kranslegging bij het monument aan Frederik van Eedenweg, wordt de doodherdenking afgesloten met een Herdenkingsconcert verzorgd door organist Niels de Klerk (1997) om 20.45 uur een orgelconcert in de Mariakerk. Dit concert is georganiseerd in samenwerking met Wilhelminakerk en het Bussumse 4-5 mei comité.

Op het programma staan werken van o.a. Anton Bruckner en Jacob Bijster.

Niels de Klerk (1997) is sinds 2023 organist van het Beekes-orgel in de Oude Kerk in Naaldwijk. Hij speelt met regelmaat soloconcerten, diensten, en concerten met koren of instrumentalisten. Hij bespeelde vorig jaar het Steinmeyer-orgel tijdens 100-jarig jubileum orgelserie.
De kerkdeuren van de kerk staan vanaf 20.15 uur open en ontvangst met koffie/thee.
Toegang is gratis; collecte na afloop.

 

error

Deel dit artikel via