UITNODIGING

voor het bijwonen van een benefietconcert door het Hoorns Byzantijns Mannenkoor op zondag 3 maart 2024 georganiseerd door Kiwanisclub Laren.

Kiwanisclub Laren is een onderdeel van Kiwanis International, een wereldwijde organisatie van serviceclubs die zich voornamelijk richt op projecten voor kinderen.

Op zondagmiddag 3 maart aanstaande organiseert Kiwanisclub Laren een benefietconcert door het Hoorns Byzantijns Mannenkoor in samenwerking met het Vocaal Ensemble “En Chantant” in de prachtige neo-byzantijnse Mariakerk in Bussum, ook wel de “Koepelkerk” genoemd. De uitvoering begint om 15.00 uur en belooft een heel bijzondere uitvoering te worden.

In de bijgaande flyer leest U daar meer over, en ook hoe U toegangskaarten kan kopen. Klik op de afbeelding om het document te openen.

Waarom doen we dit?

Kiwanisclub Laren organiseert jaarlijks de Gooise Paarden Karavaan waarbij cliënten van de Amerpoort met een meervoudige beperking met koetsen en huifkarren een tocht door het Gooi maken, en voor kinderen van de Buitenschoolse Opvang in de vakanties voorleessessies, speurtochten en educatieve programma’s zoals naar het Singer of over de natuur.  Samen met twee andere Gooise Kiwanisclubs schonken we onlangs aan de Sportclub Gooi- en Eemland een D-pony om kinderen met een meervoudige beperking met paarden te leren omgaan hetgeen een grote therapeutische werking heeft. Voor de voedselbank regelden we 27.000 (!) papieren luiers die voor vele cliënten van de Voedselbank vaak te duur zijn. Een voor basisschoolleerlingen geschreven boekje over de geschiedenis van Laren kon mede door een bijdrage van onze club worden uitgegeven en verspreid. Door een bijdrage van onze club kunnen 5 ritten met enorme vrachtwagens boordevol goederen door de Bussumse stichting Kinderen in Nood naar de Oekraïne worden gestuurd en in samenwerking met twee andere Kiwanisclubs nog eens 3.

Voor een paar specifieke, grote projecten en enkele projecten in het buitenland, uiteraard ook weer voor kinderen, worden meestal speciale fundraisingsacties opgezet zoals Art Laren en wijnacties, maar de wat kleinere, en oh zo nodige, projecten kosten ook geld, en om dat bijeen te brengen organiseert Kiwanisclub Laren dit benefietconcert.

Het plein vóór de Mariakerk is uitsluitend bestemd voor auto’s met een invalidenvignet. Parkeren kan op het Wilhelminaplantsoen en het Raadhuisplein alsmede in de parkeergarages De Olmen (Olmenlaan 157), Brediusdam (tegenover Brinklaan 34) en Nieuwe Brink (ingang Thierensstraat 2).

Ik hoop dat U deze uitnodiging wilt doorgeven aan de leden van Uw organisatie, club of vereniging en dat ik velen in een volle kerk mag verwelkomen.

Namens Kiwanisclub Laren, René Meyer

error

Deel dit artikel via