Geef vandaag voor de kerk van morgen

Actie Kerkbalans 2024 komt eraan

In januari doet onze parochie mee aan de Actie Kerkbalans 2024. Tijdens deze actieperiode zullen we u als kerkleden om een financiële bijdrage vragen, zodat we ook in 2024 kunnen doen waar we als kerk voor staan. Het thema van de Actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Want ook in de toekomst willen we samen kerk-zijn en naar elkaar omzien. Van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben.

Daar hebben we uw steun bij nodig. Want als kerk krijgen we geen subsidie. De financiële bijdrage van onze leden is noodzakelijk om te kunnen bestaan. Vandaar dat we onze parochianen ieder jaar om een bijdrage vragen.

Tussen 13 en 27 januari ontvangt u daarom een brief met het verzoek om bij te dragen. We hopen dat we weer op u mogen rekenen! Dankzij uw bijdrage kan de kerk van waarde blijven voor al haar leden en plannen maken voor onder andere het uitvoeren van het grootonderhoud in 2024 aan het koepeldak van de Mariakerk en onderhoudsschilderwerk van de St. Vituskerk en de Pastorie. Kosten totaal € 163.482 Door blijvend te investeren in onze kerken kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat.

Op naar de kerk van morgen!

error

Deel dit artikel via