Meeleven met elkaar:
Zondag 17 september was de bloemengroet voor mevrouw Franken in Bussum. Met een hartelijke groet van de parochiegemeenschap.
Zondag 24 september staan er twee bloemetjes. De eerste is bestemd voor de heer Herman Ramaaker. Herman is afgelopen week geopereerd en wij wensen hem een spoedig herstel toe.
De tweede bloemengroet gaat naar mevrouw Lilian Mulder. Het Steinmeyerorgel bestaat 100 jaar, Lilian heeft veel tijd en energie gestoken in een mooi concertprogramma in de afgelopen maanden. Wij zijn Lilian hiervoor veel dank verschuldigd vandaar dat de bloemengroet bij het slotconcert aan haar overhandigd zal worden.
Op zondag 1 oktober staan er wederom twee bloemetjes. De eerste is bestemd voor kapelaan Mikel Palić. Hij is jarig waarmee wij hem natuurlijk van harte feliciteren en hem een fijne verjaardag toewensen.
De tweede bloemengroet is voor de heer van Harmelen. Meneer van Harmelen was gisteren jarig en vandaag is hij bij ons in de kerk. Nog van harte gefeliciteerd!

error

Deel dit artikel via