Maandag 18 september om 19.30 uur: informatieve avond over het Sacrament van het Heilig Vormsel in de pastorie van de Mariakerk. We gaan dit najaar starten met de voorbereidingen op het H. Vormsel dat rond Pinksteren 2024 toegediend zal worden. In een aantal bijeenkomsten zullen we met elkaar lezen, luisteren en discussiƫren over wat eigenlijk dit Vormsel inhoudt. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar ben je 12 jaar of ouder en wil je wel je H. Vormsel doen en meedoen aan de voorbereidingen, dan ben jij en, ook je ouders van harte welkom op deze avond. Na deze avond kun je beslissen of je mee wilt doen aan dit project.
Pastoor Carlos Fabril

Dinsdag 19 september om 20.00 uur: informatieve ouderavond over de eerste Heilige Communie in de pastorie van de Mariakerk voor de ouders van kinderen die in het schooljaar 2023-2024 in groep 4 of hoger zitten. Dit jaar zal de voorbereiding van de eerste Communie weer in de Mariakerk plaatsvinden aan de hand van een mooi project.

error

Deel dit artikel via