Jubileum van het Steinmeyer-orgel (1923/ opus 1350) in onze kerk bestaat 100 jaar in 2023! Dit jubileum zal uitgebreid gevierd worden. Natuurlijk met veel orgelmuziek, zoals het Jubileumconcert dat wordt gegeven door Hilversumse organist Leo van Doezelaar. Er is ook een bijzonder project met de Orgelafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.
Wij willen graag het archief compleet hebben van de donateurs om te zorgen dat wij niemand vergeten. Vandaar een oproep aan iedereen die een orgelpijp heeft gedoneerd of anderszins, om een e-mail te sturen met uw gegevens en die van uw orgelpijp aan Lillian Mulder, e-mail: lilmulder@gmail.com / Tel. nr: 06-29023419.
Om al die activiteiten in goede banen te leiden, zullen wij gastvrouwen/gastheren nodig hebben. Wilt u ook meehelpen aan de festiviteiten, stuur dan een e-mail aan Lydia Elders-Hagen, e-mail: lydia.hagen@gmail.com / Tel. nr: 06-83445590 en de periode waarin u beschikbaar zou kunnen zijn. Bij voorbaat hartelijk dank!
Lillian Mulder en Lydia Hagen.

error

Deel dit artikel via