De jongeren (onder de 15 jaar) hadden nog een leuk vrijwilligersfeestje tegoed. Op zaterdag 10 december was het zover: we togen met de misdienaars en zangers/ zangeressen van De B’Engeltjes naar de klimhal van Coronel in Huizen.

Zij kregen daar uitleg hoe je veilig gezekerd het parcours kon afleggen. Er waren 3 verschillende niveaus. Na de uitleg vertrokken de jongeren en binnen no-time waren zij druk bezig en vermaakten zich uitstekend. Was een bepaald onderdeel te lastig riepen zij het codewoord HELP en dan kwam een medewerker hen helpen. Vol verbazing hebben wij meegemaakt hoe met veel geduld deze medewerkers aanwijzingen gaven zodat het parcours uiteindelijk met succes afgelegd werd.

Na deze inspanningen was het natuurlijk ook tijd voor de inwendige mens met een Smikkelmenu welke we ons lieten smaken.

Op de website treft u foto’s en filmpjes aan van dit uitstapje en kunt u zien hoe deze jongeren hiervan genoten hebben.

error

Deel dit artikel via