In elke organisatie wordt uitgekeken naar vrijwilligers die iets willen en kunnen betekenen.

In de Mariakerk, waar alle activiteiten door vrijwilligers uitgevoerd worden, is dat niet anders.

Als er ergens een extra handje nodig is mogen we altijd een beroep op één van de vele vrijwilligers doen. Maar we zouden zo graag nieuwe gezichten en talenten verwelkomen in onze vrijwilligers organisatie. Daarom hebben wij een soort vacaturebank ontworpen. Op de prikborden in de hal van de kerk brengen we deze Bent U of Kent U vacaturebank onder uw aandacht.

Hier vindt u telkens een aantal activiteiten die ondersteuning nodig hebben. Als er een activiteit bijzit die u aanspreekt of weet u iemand die dit op zijn / haar lijf geschreven is het heel fijn als de Mariakerk een beroep op dat talent mag doen.

Meldt u dan aan bij pastoor Carlos of het secretariaat (035-6931591)

Op dit moment staan op de borden de vacatures (Mariakerk) voor:

  • Misdienaars
  • Koorleden jeugdkoor
  • Streamers
  • Koster
  • Redactielid Mariaboodschap
  • Decorateur feestdagen
  • Penningmeester PB
error

Deel dit artikel via