In de vorige Klankkleur schreef ik over de komende bedevaart naar Kevelaer op maandag 25 en dinsdag 26 juli a.s. Echter, de situatie rondom corona is nog niet optimaal. En in Duitsland zijn de regels ook nog steeds strenger dan hier. Daarom heeft men in de bestuursvergadering van begin april na rijp beraad besloten dit jaar één dag op bedevaart te gaan naar Kevelaer, en wel op maandag 25 juli a.s. We vertrekken om ca. 8.00 uur vanuit enkele opstapplaatsen.

De buskosten bedragen € 50,- en het 3-gangendiner inclusief 2 drankjes € 20,- p.p.

Het programma in Kevelaer ziet er als volgt uit:

11:15 uur:     Intochtprocessie
Aansluitend H. Mis in de Basiliek Aansluitend koffie c.q. lunch (zelf te verzorgen)
14:15 uur:     Kruisweg, grote en kleine 17:00 uur: Diner door de broederschap verzorgd, bij deelname op te geven bij inschrijving
18:30 uur:     Gebedsdienst, afsluitend met Lof. Aansluitend Lichtprocessie en afscheid bij de Genadekapel

 

Daarna gaan wij direct naar de bussen en rijden wij naar huis terug. We verwachten ‘s avonds tussen 21:30 uur en 22:00 uur weer terug te zijn.

Heel fijn als u deze dag meegaat op bedevaart! Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, dan kunt u met mij contact opnemen. U kunt een email sturen naar bwslkeet@gmail.com of telefonisch op 06-51521221.

Inschrijfformulieren voor de bedevaart naar Kevelaer liggen achter in de beide kerken. Inschrijven is mogelijk tot en met 30 juni 2022.

 

Hartelijke groet mede namens de Broederschap Onze Lieve Vrouw van Kevelaer Amersfoort en omstreken en het Gooi.

 

Bernadette Keet.

error

Deel dit artikel via