Nu het vaccinatieprogramma vordert kunnen we weer voorzichtig plannen maken.

Oktober, de rozenkransmaand, is bij uitstek geschikt om een bedevaart te organiseren naar Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo; de grootste Mariale be- devaartsplaats in Nederland.

Pastoor Carlos, Rita Pouw en Bernadette Keet willen graag met u op bedevaart naar Heiloo en wel op zaterdag 16 oktober 2021. Die dag zullen we vertrekken met de bus om ca. 09.30 uur. We verwachten rond 16.30 uur weer ‘thuis’ te zijn. Uiteraard zal een gezamenlijke lunch ook onderdeel van het programma zijn.

Wanneer u mee gaat, kunt u op twee plaatsen instappen. In Naarden om 09.00 uur bij de parkeerplaats van het woonwagenkamp bij de Abri, Amersfoortsestraatweg en in Bussum om 09.15 uur op het parkeerterrein voor de Mariakerk.

In verband met de coronapandemie gelden nog steeds strenge maatregelen. Zo mag men geen gezondheids klachten hebben en is men verplicht in de bus een mondkapje te dragen. Daarom zal enkele dagen voor vertrek contact met u worden opgenomen.

Om de bedevaart voor te kunnen bereiden vragen wij u zich aan te melden door een mailtje te sturen naar: secretariaat@h-drieeenheid.nl of te bellen naar 035-6931591 (tussen 09.00-12.00 uur). Fijn als u per mail of telefoon doorgeeft met hoeveel personen u mee gaat en of u in Bussum of Naarden opstapt. De inschrijfdatum sluit op 30 september 2021. De bijdrage aan de bedevaart inclusief lunch bedraagt € 15,00 per persoon en moet tijdens de busreis worden voldaan. Natuurlijk alles onder voorbehoud van de ontwikkeling van de coronapandemie.

Met vriendelijke groet,
Rita Pouw en Bernadette Keet

 

 

error

Deel dit artikel via