De Parochie van de H-Drieeenheid beschikt over een mobiel telefoonnummer. Dit is een NOODNUMMER en is bedoeld voor spoedgevallen zoals mensen die in geestelijke nood zijn of voor uitvaart ondernemingen om een uitvaart af te spreken.

Steeds vaker wordt dit nummer helaas gebruikt voor parochianen die willen reserveren voor een viering. Dat is niet de bedoeling. Het noodnummer wordt waargenomen door een medewerkster, die de mobile telefoon mee naar huis heeft. 

Nogmaals de afspraak: reserveren tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

Vanaf 26 juni 2021 Mogen de kerken vanwege de Coronabeperkingen 15% van het aantal zitplaatsen in een viering vullen. Voor de Vituskerk zijn dat er 55 en voor de Mariakerk 90. Dat is nog steeds weinig, maar wel de afspraak waarvan de maatschappij ons vraagt om aan te conformeren. De kans dat er geen plaats meer is wordt daarmee flink kleiner. Bedenk dat het geen onwil vanuit de parochie is, maar  een regel ons opgelegd door het bisdom.  En voor wie geen plaats kan krijgen of liever thuis blijft hebben we als alternatief de livestream via www.kerkdienstgemist.nl

Met u hopen wij op betere tijden. Ook wij zien liever een volle kerk. Maar het gaat stap voor stap beter.

error

Deel dit artikel via