De Parochie van de H-Drieeenheid beschikt over een mobiel telefoonnummer. Dit is een NOODNUMMER en is bedoeld voor spoedgevallen zoals mensen die in geestelijke nood zijn of voor uitvaart ondernemingen om een uitvaart af te spreken.

Steeds vaker wordt dit nummer helaas gebruikt voor parochianen die willen reserveren voor een viering. Dat is niet de bedoeling. Het noodnummer wordt waargenomen door een medewerkster, die de mobile telefoon mee naar huis heeft. 

Nogmaals de afspraak: reserveren tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

De kerken mogen op dit moment vanwege de Coronabeperkingen slechts 30 bezoekers toelaten in een viering. Dat is heel weinig, zeker in een grote kerk. Het is de afspraak waarvan de maatschappij ons vraagt om aan te conformeren. Wij begrijpen dat het een teleurstelling is als medegedeeld wordt dat er geen plaats meer is. Dat is geen onwil vanuit de parochie, dat is een regel ons opgelegd door het bisdom.  Wekelijks worden tientallen pariochianen teleurgesteld. Gelukkig hebben we als alternatief de livestream via www.kerkdienstgemist.nl

Met u hopen wij op betere tijden. Ook wij zien liever een volle kerk. Maar houd a.u.b. vol en heb begrip als medegedeeld wordt dat er geen plaats is.

error

Deel dit artikel via