Altijd al eens in de prachtige natuur van Kenia willen wandelen? De mensen in Sierra Leone willen ontmoeten? De zon zien ondergaan in Zambia? We gaan het gewoon doen! Op woensdag 17 februari start de virtuele wandeltocht ‘Wandel voor een ander’. We lopen in ruim zes weken van Sierra Leone naar Zambia, dwars door Afrika, maar liefst 9200 kilometer! 

Hoe werkt het?
U kunt thuis ‘gewoon’ uw wandelingen maken – of uw fietstocht of hardloopronde – en u meldt vervolgens op de speciale actiewebsite hoeveel kilometer u hebt afgelegd. De kilometers van alle deelnemers worden toegevoegd aan de reis en zo leggen we samen de 9200 kilometer in ruim zes weken af. U ontvangt tussentijds regelmatig updates over de landen en plaatsen waar we doorheen lopen. Ook kunnen deelnemers hun wandelervaringen met elkaar delen.

Aanmelden is eenvoudig en in 5 minuten gebeurd. Klik op de button ‘Aanmelden’ op deze pagina. U komt nu op het Engelstalige platform My virtual Mission waar we een eigen Nederlandstalige wandelpagina hebben.
De missioncode die u moet invullen is: 2021. 
Voor meer informatie over het aanmelden: zie onderaan deze pagina.

Vanaf woensdag 17 februari kunt u uw kilometers invullen op onze wandelpagina. Op de routekaart is dan te zien welke weg we volgen en langs welke plaatsen we komen. Ook zijn de weersomstandigheden tijdens onze tocht zichtbaar en de temperaturen liggen op onze reis een stuk hoger dan in Nederland.

Sponsortocht deelname € 25
Vastenactie steunt jaarlijks zo’n 60 kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Daarmee helpen we duizenden kinderen en volwassenen met zaken als onderwijs, gezondheid en voedselzekerheid. Met onze reis door Afrika willen we ook fondsen werven voor onze projecten. Daarom vragen we u om na aanmelding minimaal € 25 over te maken aan Vastenactie, rekeningnummer NL21 INGB 000 000 5850 o.v.v. Wandel voor een ander deelname.

U kunt uzelf natuurlijk ook laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Het sponsorgeld dat u zelf ophaalt kunt u ook overmaken op bovenstaand rekeningnummer o.v.v. Wandel voor een ander sponsor. Maar er zijn ook nog andere manieren om u te laten sponsoren, zoals via een digitale collectebus of geef.nl. klik hier voor meer tips en uitleg.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met regiocoördinator Petra Janssen,
06 86816245 of per mail via petra.janssen@vastenactie.nl

error

Deel dit artikel via