Familieberichten.

Wij hebben afscheid moeten nemen van:

De Heer Bakker, Bijenmeent 126, Hilversum. Hij is op 30 november op 90-jarige leeftijd overleden. Er is in besloten kring afscheid van hem genomen.
Henny Hagen, Akkerweg 57, Huizen. Zij is op 3 december op 84-jarige leeftijd overleden. Haar uitvaart was 8 december vanuit Hilversum.
Mevrouw Joke Keizer – Esselman, J. Israëllaan 1, Bussum. Zij is op 7 december op 101- jarige leeftijd overleden. Haar uitvaart was 14 december vanuit de Mariakerk.
Mevrouw Jos Weijer – Boomgaard, Anthonie Fokkerstraat 33, Bussum. Zij is op 9 december op 89-jarige leeftijd overleden. Haar uitvaart was 16 december vanuit de Mariakerk.
Mevrouw Annelies van Diest – van Schie, Eslaan 3c, Bussum. Zij is 17 december op 85- jarige leeftijd overleden. Haar uitvaart was 23 december vanuit de Mariakerk.
Mevrouw Edelman Bos – Spit. Zij is 17 december op 83-jarige leeftijd overleden. Er is op 22 december in besloten kring afscheid van haar genomen.
Mevrouw Paula Scholten. Zij is 22 december op 84-jarige leeftijd overleden. Haar afscheidsdienst is maandag 4 januari in de aula van Crematorium Laren.
De heer Hans van Wijk, Burg. ’s Jacoblaan 63 in Bussum. Hij is 26 december op 83 jarige leeftijd overleden. Zijn uitvaart was 2 januari in besloten kring.
Laten wij hen en al onze dierbaren in onze gebeden gedenken.

Gehuwd zijn:
Antonio Zalewski en Rosemarie Albina, Prinsenstraat 21a in Bussum. Zij hebben elkaar het ja-woord gegeven op maandag 21 december.
Wij wensen het bruidspaar een zonnige toekomst.

error

Deel dit artikel via