Open Kerk

Naar aanleiding van de strengere maatregelen rondom het coronavirus, hebben we besloten om toch de deuren van de Open Kerk dicht te houden op de donderdag. Het is moeilijk omdat je mensen moet teleurstellen, maar toch denk ik, dat wij er verstandig aan doen mee te werken aan:’ Minder mensen op straat’ en aan minder contactmomenten. Onze vrijwilligers zijn ook op een leeftijd die niet onnodig gevaar moeten lopen. Hierbij geven we met elkaar gehoor aan de oproep  ´Blijf Thuis´ zoveel als kan.

Laten we hopen dat we, als we met elkaar onze schouders eronder zetten en volhouden, het virus eronder krijgen Als het Covid-19 virus minder aanwezig is starten we Open Kerk weer. 

Alle goeds en met vooral de wens `Blijf Gezond`.

Namens de Open Kerk, Josefien Janssen.

error

Deel dit artikel via