Familieberichten.

Wij hebben afscheid moeten nemen van:

Mevrouw Tiny Mathot – Kuipers die 1 september overleden is. Tiny was een trouwe parochiaan. Zij heeft veel voor onze parochiegemeenschap betekend en is lang lid geweest van het Con Amorekoor en het Ecclesiakoor.  Ze is 95 jaar geworden en woonde de laatste jaren Albertus Perkstraat in Hilversum. Haar uitvaart was 9 september vanuit de Mariakerk.

Mevrouw Emmy Baaij – v.d. Hart die op 3 september overleden is. Na een actief en liefdevol leven is zij op 88 jarige leeftijd overleden. Ook Emmy heeft tot het laatst gezongen in ons koor en heeft daarvoor vorig jaar de Gregorius onderscheiding mogen ontvangen. Ze woonde Anne Franklaan 160 in Bussum. Haar uitvaart was 10 september vanuit de Mariakerk.

Laten wij hen en al onze dierbaren in onze gebeden gedenken.

 

Meeleven met elkaar:

Zondag 30 augustus ging de bloemengroet naar mevrouw Koel, Koekoeklaan 3-B  13 in Bussum. Ze is 95 jaar geworden waarmee wij haar van harte feliciteren.

Zondag 6 september was de bloemengroet voor de heer en mevrouw Schut, Busken Huetlaan 1A in Bussum. Ze zijn 55 jaar getrouwd waarmee wij hen van harte feliciteren.

Ook waren er op 6 september bloemen voor Bruno Nagel. Hij ontving voor zijn jarenlange inzet voor onze parochie de kerkelijke onderscheiding Bene Merenti.

error

Deel dit artikel via