Donderdag 17 september om 14.00 uur: Amalia –bijeenkomst met de film “Alleman”  in Spieghelwijck, Iepenlaan 354a, Bussum. Film van Bert Haanstra uit 1963 met prachtige en hilarische beelden.

Entree: € 7,50, incl. high tea. U kunt dat bedrag overmaken naar rek. NL58INGB000 3271950 t.n.v. J.G. de Jonge-Meijerink, onder vermelding van ‘Amalia’. U kunt eventueel ook aan de zaal betalen. Attentie: In Spieghelwijck mogen maximaal slechts 15 personen aanwezig zijn. U moet dus echt tevoren reserveren!

Aanmelden: bij amalia.bus@kpnmail.nl  of

  1. de Jonge, Karbouwstraat 53,1402 VB Bussum; tel. 6932318, of
  2. v. d. Wardt, Pr. Margrietplantsoen 1403 SX Bussum, tel. 6910412

Ontmoeten, Ontdekken en Ontspannen zijn ook dit najaar bij Amalia aan de orde, ondanks alle problemen. We zullen maandelijks kijken wat mogelijk is. De hierboven genoemde bijeenkomst is dus onder voorbehoud! Kort voor 17 september krijgen degenen die zich hebben aangemeld bericht over het al dan niet doorgaan.

 

Dinsdag 29 september om 14.30 uur: Bijbelstudiemiddag in de Sloep.

Uiteraard onder voorbehoud maar na lange tijd kunnen we weer met elkaar samenkomen en onder leiding van Theo Voorhout en geïnspireerd door de Heilige Geest ons verdiepen in de verhalen van de Bijbel. Vanaf 14.00 uur is er koffie of thee. De middag duurt tot 16.45 uur en er is een korte pauze.

Voor deze bijeenkomst is het verplicht om u te laten registreren (naam, email adres en telefoonnummer). Dit kan tot uiterlijk 27 september. Vanwege de 1.50 meter norm kunnen er 25 mensen van de ruimte gebruik maken. En hoe gek het ook klinkt, ook hier geldt Vol=Vol.

Uw vrijwillige bijdrage wordt weer zeer op prijs gesteld.  Opgave en eventuele inlichtingen bij,

Jean Janssen, email adres jjm.janssen1812@ziggo.nl,  tel: 035-691873 of

Lia van der Flier, email adres: lvdflier@hotmail.com, tel. 0031 (6) 15643458

 

Dinsdag 29 september om 20.00 uur: Openingslezing CCIV in de Majella Kapel, Iepenlaan 26, Bussum. Inleider: Raoul Heertje. Thema: Welk cultureel en religieus erfgoed dragen wij over? Zijn tradities overdraagbaar zonder een vorm van indoctrinatie? Wat namen wij over van de ervaringen van onze ouders? Welke vorm gaven wij aan onze idealen als we voldoende vrijheid kregen of die gewoon namen?

Het aantal plaatsen is beperkt i.v.m. Corona en aanmelden is noodzakelijk via www.cciv.nl

error

Deel dit artikel via