Nu we al een aantal weken geen eucharistie meer kunnen vieren waarbij onze parochianen aanwezig kunnen zijn, wordt er veel gekeken naar televisieregistraties van vieringen in het land of de regionale vieringen die door Gooi TV worden geregistreerd.

Veel parochianen hebben zich afgevraagd of onze kerken niet eens op Gooi TV kunnen komen.

Er is overleg geweest met Gooi TV en dat heeft geresulteerd in de afspraak om de vieringen van Hemelvaart en Pinksteren vanuit de Mariakerk uit te zenden.

  • op Hemelvaartsdag om 10uur op de lokale zender Gooi TV. 
    Deze Eucharistie is opgenomen in de Mariakerk met als voorganger: pastoor Carlos Fabril.
  • op 1ste Pinksterdag om 11:30 uur op de lokale zender Gooi TV. 
    Deze Eucharistie is opgenomen in de Mariakerk met als voorganger: pastoor Carlos Fabril.

Wij zijn nog in gesprek over een uitzending vanuit de Vituskerk. Wat zou het mooi zijn als het lukt om het feest van de Heilige Drieeenheid vanuit de Vituskerk uitgezonden te krijgen. Via de website en via het nieuwe medium de nieuwsbrief kunt u volgen wat er allemaal op stapel staat.

Voor vieringen die worden uitgezonden zullen de boekjes via de website beschikbaar zijn. Het boekje van Hemelvaart kunt u vinden door op de afbeelding van het boekje te klikken.

Het boekje voor Pinksteren staat eveneens hiernaast afgebeeld. Het bestuur is nog in gesprek met Gooi TV om de viering van 7 juni, het feest van de H. Drieëenheid,  uit te laten zenden vanuit de Vituskerk. Zodra definitief is dat deze uitzending er gaat komen, zal het boekje ook hiernaast worden geplaatst.

 

error

Deel dit artikel via