“We gaan een unieke en voor iedereen ongekende Goede Week en Pasen tegemoet. Vieringen worden digitaal gestreamed, vergaderingen gezoomd, kerkgebouwen zijn open voor enkel stil gebed of aanbidding….”

Zo opent de brief van de hoofdredacteur van het bisdomblad SamenKerk. Omdat de kerken nog gesloten blijven voor grootschalige vieringen is besloten om het magazine dit keer digitaal aan te bieden. Op de homepage staat een banner. Als u daar op klikt dan kunt u de SamenKerk op uw computer of tablet lezen. U kunt ook de URL www.bisdomhaarlem-amsterdam-samenkerk.nl intoetsen (of aanklikken!)

Door de redactie en vormgever is met man en macht gewerkt om een digitale SamenKerk uit te brengen, met de artikelen die u normaal kunt verwachten: informatief, inspirerend, bemoedigend en actueel. 

Het parochiebestuur heeft besloten om ter gelegenheid van Pasen een extra editie te laten verschijnen van het parochieblad. Deze editie heeft u eerdaags in de bus en kunt u ook op de website lezen.

Het locatieteam heeft gemeend om een uiting van troost te plaatsen in het bannerframe bij de pastorie. Het ontwerp van de banner staat hiernaast weergegeven.

error

Deel dit artikel via