Zondag 16 februari – Oorlogsweeskinderen

Heeft u ook nog steeds de neiging om, als u ergens contant betaalt, de stuivers apart te houden? Als dat zo is, komt het voor de Oorlogsweeskinderen heel goed uit.  Zondag 16 februari kunt u weer de opgespaarde stuivers inleveren. Na de 10 uur viering nemen wij ze met veel plezier in ontvangst. Overigens hoeft u “stuivertjes” niet zo letterlijk te nemen. Uiteraard is alles welkom. In de Sloep staan er weer heerlijke taarten klaar om uw kopje koffie of thee nog lekkerder te laten smaken. Ook de opbrengst daarvan gaat naar de Oorlogsweeskinderen. De multifunctionele hal nadert de voltooiing: “ De schilders zijn aan het werk, de dakgoten worden gemaakt en de elektriciteit aangelegd”. Dit alles mede dank zij uw jarenlange steun. Wij hopen dat wij namens de Oorlogsweeskinderen weer een beroep op u mogen doen.                                                                                                                                                                                               Bij voorbaat dank                                                                                                                                                                                              Namens de werkgroep    Lia van der Flier

Zondag 16 februari vanaf 17.00 uur bent u weer van harte welkom om ‘mee te tafelen’ in de Sloep. Stop een goed dichtgeplakte enveloppe met € 10,-, voorzien van naam/namen en telefoonnummer, uiterlijk woensdag 12 februari vóór 12.00 uur in de brievenbus van het Pastoraal Centrum.

Werkgroep Meetafelen, Rineke Blaauwgeers, tel. 035-6911720.

 

 

error

Deel dit artikel via