Familieberichten.

Wij hebben afscheid moeten nemen van:

Mevrouw de Koning – Nooteboom. Zij is 4 januari overleden en is 95 jaar geworden. Ze woonde Goudenregenstraat 6 in Bussum. De laatste tijd verbleef ze in huize Slingerbosch in Huizen. Haar uitvaart was op 9 januari vanuit de Mariakerk.

Laten wij haar en al onze dierbaren in onze gebeden gedenken.

Meeleven met elkaar:
Zondag 5 januari was de bloemengroet voor Herman en Irma Ramaaker in Bussum. Na alle drukte met de Kerstvieringen willen wij hen hartelijk danken. Alle vieringen zijn mede door hun inzet prima verlopen.

Zondag 12 januari waren er drie bloemengroeten.  Eén was bestemd voor mevrouw Blom in Bussum. Zij is 100 jaar geworden waarmee wij haar van harte feliciteren.                                                                                                                                                                                    Het tweede bloemenstuk was voor mevrouw de Graaff in Bussum. Zij vierde haar 90-ste verjaardag waarmee wij ook haar van harte feliciteren.                                                                                                                                                                                                              En wellicht heeft u het in het Bussums Nieuws gelezen: mevrouw Rita de Kok is onderscheiden met de Kleine Johannes voor haar vele goede werken in de maatschappij, maar ook voor onze Mariakerk zet zij haar beste beentje voor.

error

Deel dit artikel via