Dinsdag 28 januari van 14.30 – 16.45 uur: Bijbelstudiemiddag, zeer waarschijnlijk in de Grote Zaal van het Pastoraal Centrum (momenteel wordt deze zaal geschilderd). Wellicht heeft u, terugkijkend op het oude jaar, goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar: meer bewegen, gezond eten, minder alcoholische drank gebruiken. Allemaal heel goed voor ons lichaam. Heeft u er wel eens aan gedacht om dit jaar ook goed voor de geest te zorgen en vooral te letten op geestelijk voedsel? Dan bent u van harte uitgenodigd om samen met Theo Voorhout de verhalen van de Bijbel op een andere manier te bestuderen. Tijdens die bijeenkomst kunnen we verbanden ontdekken tussen het Oude en het Nieuwe Testament en zelfs ons eigen verhaal daarin. Vanaf 14.00u is er koffie en thee. Na afloop wordt er weer een vrijwillige bijdrage gevraagd. Meer informatie: Lia van der Flier : lvdflier@hotmail.com tel. 035 6989434 of 06 15643458

Dinsdag 28 januari van 20.00 – 22.00 uur: CCIV-lezing in het Spiegelhuis, Nieuwe ’s Gravelandseweg 34, Bussum. Thema: Het goede leven en de ‘vrije’ markt. De spreker, Dr. Jelle van Baardewijk zal ingaan op de filosofische en religieuze aspecten van de vrije markteconomie. Waarom denken we bij economie direct over ‘de feiten’ terwijl er toch duidelijk ideologische aspecten in de economie schuilgaan? Waarom dit onvermogen? Is het mogelijk een kapitalisme met een menselijk gezicht te behouden? Een avond filosoferen over economie. Informatie en opgave via www.cciv.nl of bij de cursusadministratie: de heer B. Budding, tel. 6947051.

error

Deel dit artikel via