Woensdag 22 januari om 19.30 uur: Avondgebed voor Vrede in de Wilhelminakerk verzorgd door de Oecumenische Werkgroep Avondgebed voor Vrede. Thema: Buitengewoon gastvrij?   Evenals vorige jaren verzorgt de werkgroep in de gebedsweek voor de Eenheid (19-26 januari) een Avondgebed voor Vrede, in samenwerking met de Protestantse Gemeente BussumDit Avondgebed in januari is afwisselend in de Mariakerk en in een Bussumse Protestantse kerk. Dit jaar is de Wilhelminakerk aan de beurt. Het thema van de Gebedsweek is dit jaar: ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons….’. Het thema is gebaseerd op Handelingen 28:2. Het is aangedragen door christenen van het eiland Malta en stamt uit het verhaal van de stranding van Paulus met zijn reisgenoten op dit eiland, waar zij door de bewoners buitengewoon vriendelijk werden ontvangen. Een inspirerend voorbeeld van gastvrije en vriendelijke omgang met vreemden. – Juist in deze tijden van verdeeldheid tussen gelovigen, tijden van onrecht, oorlog en geweld, is het samen bidden om vrede, verzoening en gerechtigheid in onze wereld op zijn plaats.

U bent van harte welkom bij dit Avondgebed

Namens de werkgroep, Bruno Nagel.

error

Deel dit artikel via