Zondag 12 januari van 12.00 – 13.00 uur: bijeenkomst jongerenproject Passiespel Bussum in de pastorie van de Mariakerk. Op 13 november was de eerste bijeenkomst met de jongeren die zich hebben aangemeld voor The Passion 2020 in Bussum. De jongeren krijgen volop de ruimte om met elkaar aan de slag te gaan en waar wenselijk voor het proces, zijn vanuit de verschillende kerken voorgangers beschikbaar om feedback of een zetje in de juiste richting te geven. Jongeren die aan willen haken zijn van harte welkom.                          Van tevoren graag even melden via:  passion@h-drieeenheid.nl                                                                                                                   Huub Baaij

Vrijdag 17 januari vanaf 17.00 uur: bent u weer van harte welkom om ‘mee te tafelen’ in de Sloep. Stop een goed dichtgeplakte enveloppe met € 10,-, voorzien van naam/namen en telefoonnummer, uiterlijk woensdag 15 januari vóór 12.00 uur in de brievenbus van het Pastoraal Centrum.   Werkgroep Meetafelen, Rineke Blaauwgeers, tel. 035-6911720.

 Zaterdag 18 januari start de jaarlijkse Actie Kerkbalans. Om 9.30 uur gaan we alle benodigde brieven en formulieren inpakken zodat deze samen met ons parochieblad Klankkleur bezorgd kan worden. Velen handen maken ligt werk. Komt u ons helpen? U bent van harte welkom in de Sloep. Koffie met iets lekkers staat klaar.

 

error

Deel dit artikel via