Zaterdag 14 december 2019 St. Vituskerk, Naarden 20:00 uur. 

Advent en Kerst. Hoe dan ook een bijzondere periode in het jaar. Bijzondere sfeer overal, gezellig en feestelijk, maar ook tijdens advent een periode van verwachting. In deze periode al een vooruitblik naar kerst met muziek voor advent en kerst uit alle eeuwen en windstreken.

Het vocaal ensemble Voices geeft een kerstconcert in de St. Vituskerk van Naarden. Advents en kerstmuziek om naar te luisteren maar natuurlijk ook een aantal zeer bekende kerst- en adventsliederen, waarbij u natuurlijk uitbundig mee mag zingen.

U bent natuurlijk allen van harte welkom en u mag gratis naar binnen. Na afloop houden wij een collecte ter bestrijding van de kosten.

Misschien al een hele vroege aankondiging maar een plaats in de agenda is dan in ieder geval gereserveerd.