Zondag 11 augustus: Afscheid Maciej Sendecki

Zoals inmiddels bij iedereen bekend is, gaat Maciej ons verlaten. Hij wordt overgeplaatst naar een parochie in de kop van Noord-Holland, te weten Middenmeer-Wieringerwerf-Hippolytushoef. Op zondag 11 augustus gaat Maciej voor het laatst bij ons voor in de Maria. Deze viering zal in het teken staan van zijn afscheid.

Bij een afscheid hoort natuurlijk een cadeau. Maciej gaat wonen in een ongemeubileerde pastorie in Nibbixwoud.  Dat betekent dat hij meubilair nodig heeft. Dat bracht ons op het idee om geld in te zamelen voor bijvoorbeeld een mooie stoel of voor een ander meubelstuk voor zijn nieuwe huis. Wat zou het leuk zijn om met alle parochianen geld in te zamelen, zodat Maciej een mooie stoel kan kopen en aan ons denkt, als hij daar ’s avonds in zit. De komende weken staat op de tafel achterin de kerk een doos waarin u uw donatie kunt doen als u mee wilt doen aan een gezamenlijk cadeau en waar we alle goede wensen aan Maciej, die u op de gekleurde kaartjes kunt schrijven, willen verzamelen. Op 11 augustus zal dit worden aangeboden aan Maciej. Wij hopen dat iedereen meedoet.      

error

Deel dit artikel via