Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag, om 10.00 uur Gregoriaans gezongen eucharistieviering met als voorganger Kapelaan A. Geria.

Zaterdag 1 juni om 17.00 uur is de laatste Vesperviering van dit seizoen in de Mariakerk. Voorganger is dit keer Lieke van der Schoot. Het thema is: ‘Laat hen zijn waar ik ben…’ Het thema is ontleend aan de Evangelietekst van zondag 2 juni uit het afscheidsgebed van Jezus in het Johannesevangelie (Jo.17: 20-26). – De Vespervieringen vormen een meditatieve voorbereiding op de komende zondag en vinden doorgaans plaats op de eerste zaterdag van de maand. Zij worden verzorgd door parochianen. In juli en augustus is er geen Vesperviering. Van harte welkom!

Werkgroep Vespervieringen

 

Woensdag 5 juni om 20.00 uur: Songs & Silence Viering.

In de dagelijkse drukte kan het goed zijn een moment te nemen om op adem te komen, te verstillen in jezelf, je te laten inspireren. Het kaarslicht, de stilte en de steeds herhaalde Taizé liederen in de Songs & Silence vieringen nodigen daartoe uit. De viering begint om 20:00 uur, in de Wilhelminakerk.

Voorafgaand, om 18:30 uur, is er gelegenheid deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd. Aanmelden is wenselijk, bij Catrinus Mak, e-mail adres: klophart@telfort.nl of  telefonisch: 06-20837393. Een bijdrage van €2,50 wordt gevraagd.

Aansluitend kunt u de liederen weer oefenen onder leiding van Karin Kuijper-Bouwmeester, onze dirigente. Na afloop voor wie dat wil koffie en thee. Wees welkom!

Nadere informatie bij Heleen van Beelen (06 41675309) of bij Karin Kuijper-Bouwmeester (06 55334044).

Zondag 9 juni, 1e Pinksterdag om 10.00 uur eucharistieviering met als voorganger Kapelaan M. Sendecki m.m.v. het Mariakoor.

Maandag 10 juni, 2e Pinksterdag geen viering.

 

 

error

Deel dit artikel via