Die mooie warme plek in de Ardennen waar Maria, de maagd der armen, op ons wacht.
Wacht om ons te troosten en moed te geven. Waar we onze zorgen en verdriet even in vertrouwde handen kunnen leggen en even weg zijn uit de snelle wereld waarin we leven. Om even op adem te komen en de normen en waarden weer te koesteren. De bedevaart duurt vijf dagen van vrijdag tot en met dinsdag.
Priesters, verpleegkundigen, arts en verzorgenden staan voor u klaar om u (daar waar nodig) te begeleiden en u vijf prachtige dagen te laten beleven en weer een beetje rust te vinden in dit hectische bestaan. Rolstoelen en rollators zijn aanwezig om een wandeling of uitstapje mogelijk te maken. De reis is ook geschikt voor minder validen en zieken. Een rolstoelbus is aanwezig. Bent u gezegend met een goede gezondheid dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om de warmte van Banneux te ervaren.

De kosten bedragen € 295,–. Hierbij is alles inbegrepen.

Wij halen u met de bus op bij de opstapplaatsen om naar de eerste stop in Utrecht te gaan en daar koffie of thee te drinken. Dit is het verzamelpunt van alle bussen en hier ontmoet u uw medegasten en alle vrijwilligers van Bisdom Haarlem-Amsterdam. Daarna gaat de reis richting Soerendonk waar een broodmaaltijd wordt aangeboden om dan voldaan naar Banneux te vertrekken, waar vijf volledig verzorgde dagen voor u klaar staan.
Op de terugweg stoppen wij wederom in Soerendonk om daar een heerlijke warme maaltijd te nuttigen en dat is ook de plaats waar wij afscheid van elkaar nemen en de reis naar huis verder gaat om u veilig en wel weer bij de opstapplaats te brengen.

Voor de bedevaart van 3 tot en met 7 mei kunt u zich inschrijven tot eind maart
Voor de bedevaart van 23 tot en met 27 augustus kunt u zich inschrijven tot eind juni

Eva Onderwater
Tel. 0297-222208 of banneux.bisdomhaarlem@outlook.com
I.v.m. wisseldiensten van Eva kunt u ook contact opnemen met:
Ellen van der Laan, mobiel: 06-30918592.
Mijn collega-vrijwilligers en ik hopen u te mogen verwelkomen.

Els Rong

error

Deel dit artikel via